На заглавную   Компания «VIP Auto» комплексно обеспечит автозапчастями личные автомобили и автопарки предприятий.
Основная задача компании – качественное обеспечение запасными частями и аксессуарами для любых марок и моделей грузовых и легковых автомобилей.

Просмотр темы
VIP AUTO - Качественные Автозапчасти | Критерии выбора автозапчастей | Неоригинальные автозапчасти
Автор Які проставки кращі: алюмінієві чи поліуретанові?
auto
Пользователь

Опубликовано 13-08-2024 12:32
Вітаю, автолюбителі! Вирішила встановити проставки для збільшення кліренсу, але не можу визначитися з матеріалом. Які краще обрати: алюмінієві чи поліуретанові? У чому різниця між ними і які переваги кожного варіанту? Буду вдячна за поради та реальний досвід використання!

Нравится, не нравится - империя развалится!
http://rez.net.ua/
Автор RE: Які проставки кращі: алюмінієві чи поліуретанові?
Boomer
Пользователь

Опубликовано 15-08-2024 10:45
Доброго дня! Радий поділитися досвідом, які проставки кращі алюмінієві чи поліуретанові. Нещодавно купував ці запчастини в магазині Prostavkin у Києві і детально вивчав це питання. Обидва варіанти мають свої переваги: алюмінієві довговічніші та краще відводять тепло, а поліуретанові краще поглинають вібрації та дешевші. Я обрав алюмінієві для свого авто, бо вони надійніші при великих навантаженнях. Але для міського використання поліуретанові теж чудовий варіант. У Prostavkin мені допомогли підібрати оптимальний варіант саме для моєї моделі, враховуючи особливості експлуатації. Раджу звернутися туди - там професійно проконсультують і допоможуть обрати найкращий варіант саме для вашого автомобіля та умов експлуатації. Особисто я дуже задоволений своїм вибором і відчуваю значне покращення в керованості та комфорті їзди.

Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана:
Везде, где русские - война!
http://rez.net.ua/
Перейти на форум:
Гость
На заглавную |  О компании  |  Асортимент продукции  |  Карта сайта